Thursday, May 6, 2010

Late summer exams post

After 2 paper dah lepas baru terasa ade mood sket nk tulih blog i ni... act sbb td ade org stress dtg melawat my blog.. so i rase i kne la update sket kn, hehehe

2 paper bertuah yg dah lepas tu adalah neurophysio and biochem... hmmm i dont know what to say... I think the questions were ok, bcoz mostly kuar past years.. tp tau2 je la kn, takot jugak kalo ape yg I jawab tu x cukup ke, tersilap ke kn... semoga Allah lembutkan hati pemeriksa tu, kalo ade tersalah sket2 tu, biar la x nampak, hehehe

No paper for tomorrow.. tp day after tomorrow?! amek ko! dua skali.. pagi ade OSCE then petang ade pharmacology.. fyi, OSCE tu ialah exam yg ade 19 stations and 5 minutes each station.... kt situ jugak la kne blakon jd dentist, kne bancuh cement, kne scaling gigi, kne jd lawyer kejap pahtu kne jadi psycho pon situ gak.. adeh~ nervous yg teramat coz x penah ade practice pon OSCE ni.. objective die nk suruh kite berfikir on the spot depends on situation, aduh~ hope2 dorg xde la strict sgt, almaklum la, kalo dah nervous (negative emotion) susah nk retrieve long term memory, hehehe

pharm pon lg satu... I ni dah mabuk hafal drugs, byk sgt... hope sgt kuar past yrs jgk...

Now ni dah pukul 4.09 am, subuh dah msk tapi belom solat lg, hehe dah sebulan I jadi jaga x bergaji, mlm2 x tido jaga rumah, hehehe biological clock ni dah tunggang tebalik, dah x biase tido mlm, siang baru bleh tido, hahaha bile dah dapat tido plak, the whole sleep tu I dapat REM sleep, langsung x lena, pahtu dapat mimpi pelik2 silih berganti.. dah byk kali gile I dapat mimpi gigi I sume bergoyang and nk tunggu tercabut je, cuak ok! dah la permenant teeth, mmg dah xde ganti, agk2 nye ni symptom2 nk jadik dentist kot.. bgn2 je teros rase gigi bergoyang ke x, hahaha tp serious cuak tym gigi goyang tu, automatic pikir nk kne booking full denture, hahaha

now ni utube tgh play lagu Ku Pendam Sebuah Duka, layannn la pagi2 buta ni kan, hehehe

ari ni, khamis waktu m'sia, my ayah buat operation kt mata.. buang selaput mata die ckp... cahaya masuk kt mata x balance and ayah jd pening2, hopefully everything is going smooth... usha blog nadia td, tgk countdown blk rumah tggl lg 49 days, weeeeeeeee x sabarrrrr! :D

1 comment:

Goals

  • 1- i want to design my own clothes and if im lucky i want to create my own brand
  • 2- i want to learn how to play as many musical instruments as i can

The 1st Follower Award

The 1st Follower Award
The Winner is Nadia

Labels

Followers

 

what i did and say about it | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates