Friday, April 16, 2010

take a deep rest



Its 1.05 am right now... I've done about 3 or 4 biochem essays. merupakan satu pencapaian yg agak memberansangkan.. hehehe at least I did study right? now susah la I nak focus, asyik terbabas je.. ade je kekangan and alasan.. kalo siang xle focus coz lapar la, penat la (I puasa lagi btw).. after dah breakfast, xle focus coz kenyang sangat plak.. adeh, ade je benda

So, after 4 essays, rest for a bit, then nak solat jap.. pastu hope2 bleh sambung balik.. target malam ni nk bt lagi 5-6 essays kalo mampu.. kalo lebih lagi bagos! btw, lately ni I tido ikot waktu US coz nak tunggu subuh teros.. subuh now abes awal, takot x bgn plak kan so hari2 I tido after subuh dalam kol 5-6 am then bgn la dalam pukul 12-1, hehehe bagos gak act gaya hidup mcm nih, bleh kurang makan coz bgn je dah kol 1, then mandi bla bla dalam kol 4-5 baru makan heavy meal skali ngan dinner terus.. so everyday I just have I heavy meal which mean I can at least maintain my weight walaupun x turun, better than gaining right? hehe

okeh, done with the rest! go back to work :D
kat atas tu ade my fav song sepanjang zaman, Broken Vow tajuk die. best! :D

2 comments:

Goals

  • 1- i want to design my own clothes and if im lucky i want to create my own brand
  • 2- i want to learn how to play as many musical instruments as i can

The 1st Follower Award

The 1st Follower Award
The Winner is Nadia

Labels

Followers

 

what i did and say about it | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates